Showbiz

#dance #3 sud est #destramare #anunt oficial #laurentiu duta #viorel sipos #mihai budeanu

3 Sud Est si-a anuntat public destramarea

Trupa 3rei Sud Est si-a anuntat oficial despartirea, informeaza ziarul Libertatea. Anuntul a fost facut vineri, 29 noiembrie, in timpul unui concert electoral sustinut in orasul Voluntari. Cateva ore mai tarziu, anuntul a fost repetat si pe o scena din Caracal, chiar de Viorel Sipos , unul dintre membrii grupului.

Tensiunile din sanul grupului au inceput inca din luna mai. Zvonuri referitoare la o posibila dizolvare a formatiei au circulat la inceputul lunii octombrie. Catalin Maruta, realizatorul emisiunii TV Happy Hour, chiar anuntase faptul ca trupa 3 Sud Est isi inceteaza activitatea. Ulterior informatia a fost dezmintita de Marius Mates, managerul trupei.

Se pare ca principala cauza a dizolvarii grupului este dorinta lui Laurentiu Duta de a avea si o cariera solo. 

De altfel, artistul are deja un prim single intitulat“Visator”, care se va regasit pe noul sau solo, programat sa apara in februarie 2009. Intr-un interviu acordat ziarului Evenimentul Zilei in urma cu o luna si jumatate, Laurentiu Duta explica ca3 Sud Est va exista in continuare, iar el va aparea in concerte alaturi de Viorel Sipos si Mihai Budeanu  cat si impreuna cu bandul sau personal, situatie care in cele din urma nu a fost acceptata de colegii de la 3 Sud Est.

3rei Sud Est a fost una dintre cele mai longevive trupe dance din Romania. In cei 11 ani de activitate au lansat 13 materiale discografice, incantandu-si fanii cu hituri ca :"Amintirile", "Clipe","Ai plecat", "Cu capu-n nori", "N-ai avut curaj".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea