Showbiz

#emmy #film #serial #cinema

22 de nominalizari Emmy pentru serialul 30 Rock

Serialul de comedie "30 Rock", care ii are ca protagonisti pe Alec Baldwin si Tina Fey, a primit nu mai putin de 22 de nominalizari la Premiile Emmy.

Peliculele The Office, Family Guy si How Met I Your Mother au fost nominalizate la categoria "cea mai buna comedie", in timp ce Mad Men este nominalizat la 16 categorii, printre care si "cea mai buna drama".

La categoria "cel mai bun actor" intr-un rol principal intr-o comedie aspira Jim Parson pentru rolul din Big Bang Theory .

Chandra Wilson este si ea nominalizata la categoria "cea mai buna actrita intr-o mini-serie sau film", pentru rolul din Accidental Friendship si la categoria "cea mai buna actrita intr-un rol secundar" in Anatomia lui Grey.

Entourage, Flight of Cochords si Weeds sunt cele care completeaza lista nominalizarilor la "cel mai bun serial de comedie".
Dupa serialul 30 Rock, care a acumulat 22 de nominalizari, urmeaza Grey Gardens (cu 17 nominalizari), Mad Men (16), Into The Storm (14) si Saturday Night Live (13).

Ceremonia de decernare a premiilor Emmy de anul acesta se va desfasura pe 20 septembrie la Nokia Theatre din Los Angeles, iar drept gazda a fost ales actorul Neil Patrick Harris.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea