Showbiz

#charlie sheen #michael douglas #continuare #sequel #wall street

20th Fox pregateste un sequel pentru Wall Street

Actorul Michael Douglas va intra inca o data in pielea personajului Gordon Gekko, rolul care i-a adus premiul Oscar pentru cel mai bun actor, in -ul peliculei Wall Street informeaza Variety.

Sequel -ul, intitulat Money Never Sleeps , nu are inca un regizor, pentru ca regizorul primei parti, Oliver Stone, a refuzat o re-abordare a complicatelor strategii financiare asezonate din plin cu tradari din lumea bursei din New York.

Scenaristul filmului va fi Allan Loeb, ceea ce poate fi o alegere buna, caci acesta a fost un cunoscut broker.

Povestea sequel-ului se va centra inca o data pe Gordon Gekko, recent iesit din inchisoare si avantat intr-o lume financiara mult mai tumultoasa decat cea pe care o stapanea in vremurile bune. Personajul Bud Fox, protejatului lui Gekko, interpretat de Charlie Sheen in filmul original, nu va aparea in acest sequel.

Filmul ar putea intra in productie inainte de sfarsitul anului, cu o premiera posibila pentru a doua jumatate a lui 2009.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea