Showbiz

#pop #dance #eurovision 2009 #concurs #piesa #concurenti #juriu #muzica #semifinale

168 de interpreti la Eurovision 2009

TVR a deschis ieri, in prezenta unui notar, plicurile cu melodiile inscrise la preselectia nationala Eurovision 2009. Conform Televiziunii Romane s-au inscris 168 de interpreti.

Printre cei care si-au anuntat oficial participarea se numara Nico, care vine cu melodia „ Disco Maniacs ”, cantata in duet cu Moni-k, IMBA cu „Round and Round”, Zero cu „ Sunny Days ”, Jasmine cu piesa „Fly”, precum si Dalma Kovacs .

Roxy Rocks ( foto ) va concura la aceasta competitie cu 2 materiale. Primul, intitulat „Your Woman”, a fost compus in totalitate de Roxy, iar cel de-al 2-lea, „Always”, a fost creat de compozitorul Costi Ionita.

Piesele care vor corespunde conditiilor impuse de regulamentul concursului vor fi supuse unei jurizari ce va avea loc pe 8 ianuarie. La data respectiva, un juriu de specialitate compus din compozitori, muzicologi, interpreti si producatori radio si TV va selecta cele 24 de melodii care se vor duce in semifinale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea