Showbiz

#alte-genuri #tango #jazz #bilete #concert #gotan project #bucuresti

120 de lei, cel mai ieftin bilet la concertul Gotan Project (VIDEO)

Incepand de astazi sunt disponibile biletele la concertul pe care trupa gotan Project il va sustine pe 25 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele la pretul de 120, 160, 210 sau 250 lei, in functie de categorie, pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, prin Card Avantaj .

Spectacolul din Capitala este inclus in turneul european de promovare al ultimului album semnat de Gotan Project, "Tango 3.0", care s-a lansat pe piata la inceputul lunii aprilie. Lista turneului include destinatii din Rusia, Franta, Anglia, Portugalia, Belgia, Germania, Italia, Bulgaria sau Polonia.

Gotan Project au creat un nou stil de muzica, un melanj fabulos, perfect echilibrat, intre pasiunea tangolui argentinian si rigurozitatea electro. Spectacolele lor live, memorabile prin proiectiile video spectaculoase, exploateaza senzualitatea tangoului clasic si interactiunea efervescenta cu sounduri moderne: dub, electro, nu-jazz si break.

Sinonimul „cool & chic”, muzica Gotan Project se asculta peste tot in lume, de la cluburile din New York pana la plajele din Rio de Janeiro .  Numele trupei este o anagrama a cuvantului „tango”, descriind sintetic muzica pe care o creeaza – un remix al tangoului. Albumul "La Revancha del Tango" (2001), pasaportul lor catre succes, a vandut peste un million de copii si i-a facut faimosi pentru reinventarea tangoului si readucurea acestui gen muzical in atentia unei largi categorii de public.

Francezul Philippe Cohen Solal, argentinianul Eduardo Makaroff si suedezul Christoph H. Muller au in spate 11 ani de cariera si peste 2 milioane de albume vandute.  Startul a fost dat in 1999, cand cei trei au pus bazele trupei la Paris; un an mai tarziu, a aparut single-ul "Vuelvo Al Sur/El Capitalismo Foraneo". Au urmat opt albume: "Vuelvo Al Sur" (2000), "El Capitalismo Foraneo" (2001), "La Revancha del Tango" (2001), "Inspiracion Espiracion" (2004), "Lunatico" (2006), "El Norte" (2006), " Gotan Project Live" (2008), si ultimul pe lista, "Tango 3.0" (2010).

Gotan Project - "Santa Maria (Del Buen Ayre)"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea