Showbiz

#vara fierbinte #gheata #reci #filme #10

10 filme reci ca gheata pentru o vara fierbinte

Caldura mare, mon cher. Soarele arde, asfaltul se topeste, temperatura din termometre urca si tot urca. Desigur, metodele de a scapa de caldura de afara sunt multiple: poti face o baie in Dambovita, poti sa dai aerul conditionat din masina la maximum pana iti atarna turturi din sprancene, poti sa cari cativa saci cu gheata si sa-ti umpli cada plonjand in ea ca un pinguin pe o banchiza la Polul sud , etc.

Acum probabil tanjesti dupa zapada de care te plangeai iarna trecuta. Vise! Dar totusi, te poti bucura de zapada ...cu puterea mintii. Porneste DVD playerul si relaxeaza-te, iar noi iti recomandam 10 filme in care temperatura este atat de mult sub zero, incat s-ar putea chiar sa te racoresti un pic.

1. Dr. Zhivago (1965)

Ecranizare a romanului cu acelasi nume de Boris Pasternak, filmul lui horror de referinta si nu trebuie ratat.

the thing

3. Alive (1993)

Filmul, cu (1996)

Este unul din filmele de referinta ale fratilor (2004)

Stim cu totii ca regizorul (2007)

Un orasel din Alaska este lasat in bezna de noaptea polara (care, sa fim seriosi, nu e niciodata noapte de fapt) si atacat de o banda de vampiri razbunatori, foarte departe de imaginea romantica a vampirilor sclipitori din (2009)

Opt studenti la medicina isi petrec un weekend la o cabana izolata undeva in padurile acoperite de zapada ale Norvegiei, insa ce nu stiu este ca zona fusese folosita de nazisti in timpul ocupatiei germane din al doilea razboi mondial. Asa ca, la caderea noptii, tinerii sunt vizitati de fantomele trecutului si cad victime, bineinteles, soldatilor nazisti transformati in zombie. Desi povestea din Dead Snow este cam ridicola, este interesant de urmarit modul in care regizorul Tommy Wirkola foloseste camera in mijlocul peisajului invernal.

dead snow

10. Let the Right One In (2008)

Ecranizare a unui roman de John Ajvide Lindqvist despre maturizare si adolescenta, Let the Right One In este un film care te va bantui multa vreme dupa vizionare. Cu o actiune plasata intr-un Stockholm acoperit de zapada, filmul lui Tomas Alfredson spune povestea neobisnuitei prietenii dintre Oskar, un baiat de 12 ani abuzat constant de colegii de scoala, si misterioasa Eli, care se dovedeste a fi, de fapt, un vampir de cateva sute de ani.

Let the Right One In are si versiune americana, intitulata Let Me In si o are pe Chloe Moretz (Kick-Ass) in rolul micutei vampir.

let the right one in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea