Romani de succes

#imperiul Armani #romani de succes # creator de moda #giorgio armani #armani #moda

Un timisorean, mana dreapta a lui Giorgio Armani

De 20 de ani, Marius Morcan lucreaza pentru unul dintre cei mai mari creatori de moda din lume. Lui i-a incredintat Giorgio Armani departamentul de organizare al imperiului sau. In prezent se ocupa de amenajarea unui noi magazin pe celebra Via Montenapoleone.


Marius Morcan spune ca plecat din tara manat de curiozitate, si nu ccu gandul de a se stabili in alt loc, scrie DIgi 24.

„Am fost curios sa vad cum e Occidentul. Voiam sa fac o activitate in Romania si am zis: hai sa vad cum e Occidentul, sa vad exact cum lucreaza ei ca sa pot sa fac si eu. Am plecat, cred ca sunt 20 de ani si tot plecat asa”, a spus Marius Morcan, responsabil de organizare al casei de moda Armani.

Initial, Marius Morcan, in varsta de 44, a lucrat la o alta casa de moda din Milano. Dupa cateva luni, l-a cunoscut pe celebrul creator. „Mi-a spus ca are un proiect special, foarte frumos pe vremea aia. Frumos, eram tanar, aveam multa energie si am ramas 20 de ani sa lucrez la el”, a precizat Marius Morcan. „Cum este el ca si om, ca si patron? Este execeptional. Pot spune ca este unic. Unic ca si persoana fizica, dar si precum un conducator”, spune barbatul in vartsta de 44 de ani.

„La inceput eram 200 de persoane, iar acum, dupa 20 de ani, am ajuns la 9.000 - 10.000 de persoane. Suntem multi”.

Chiar daca “este greu, pentru ca se pretinde maxim. Tot timpul trebuie sa fii top. Nu poti gresi niciodata. Trebuie sa fi numarul unu, Marius Morcan isi face timp si pentru o alta pasiune de-a sa.

„Aici sunt...este o echipa de fotbal unde mai antrenez acuma, actuala. Dincoace era tot o echipa de fotbal, mixta, cu fete și baieți, unde sunt primii pași unde ii indrumam”, a mai spus Marius Morcan.

Timoreanul exceleaza si in plan personal: el are o familie frumoasa, doi copii, si este casatorit cu o italianca. Vine de cateva ori pe an in Timisoara pentru ca, spune el, duce dorul traditiilor si a stilul de viata banatean.

Ai o poveste de succes, care sa ne demonstreze ca SE POATE? Scrie-ne la adresa liana.hainarosie@acasa.ro pentru a impartasi experienta ta cu cei peste 1,7 milioane de cititori care "trec" zilnic pragul site-ului Acasa.ro. 

CITESTE SI:

Dr Ruxandra Constantina: “Este foarte usor sa-i spui omului: «Elimina stresul din viata ta!» Important este sa-i oferi solutii”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea