Romani de succes

#roman Donald Trump #Andrei Iancu #romani de succes #donald trump

Un avocat roman, in echipa lui Donald Trump! Cine este Andrei Iancu

Avocatul de origine romana Andrei Iancu, din California, a fost nominalizat catre presedintele american pentru postul de subsecretar al Departamentului Comertului responsabil cu proprietatea intelectuala si director al Oficiului pentru Brevete si Marci, conform unui comunicat de presa al Casei Albe.

In comunicat sunt anuntate mai multe nominalizari pentru posturi-cheie din administratie facute de Trump.

Iancu este in prezent avocat in cadrul firmei americane Irell & Manella LLP, unde activitatea sa se concentreaza pe chestiuni de proprietate intelectuala. . Firma la care este asociat, Irell & Manella, l-a aparat pe Trump in cadrul unui proces cu Mark Burnett Productions si compania NBC pentru drepturi de autor ale show-ului de televiziune „Ucenicul“, conform businessmagazin.ro.

Andrei Iancu a pledat in fata Oficiului pentru Brevete si Marci, a Comisiei Internationale pentru Comert din SUA si a altor instante.

Potrivit comunicatului, Andrei Iancu a scris si a sustinut discursuri despre chestiuni legate de proprietate intelectuala si a predat dreptul brevetelor la Universitatea din California, Los Angeles.

Sursa foto: Hepta.ro, businessmagazin.ro


 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din romani-de-succes


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.