Romani de succes

# Centrul de Transfuzii Bucuresti #donator record #doanre sange #donatori sange #sange

Tanarul care a salvat viata a 117 oameni! Este donatorul-record

 

Mihai Pazel Anton, in varsta de 29 de ani, este absolvent de ASE, a impresioant personalul medical de la Centrul de Transfuzii Bucuresti, unde merge o data la sase luni pentru a dona sange si a salva viata car mai multor bolnavi!

Mihai Pazel Anton a donat sange de 39 de ori, iar, potrivit medicilor de la Centrul de Transfuzii Bucuresti, el a salvat peste 117 oameni de la moarte!

“Mihai, iti mulțumim ca esti”, i-au transmit acestia. “Nu conteaza cine esti sau ce statut social ai, cu toții avem in posesie un dar pe care il putem impartasi cu cei din jurul nostru. Nu te costa nimic sa il dai, dar valoreaza enorm. in urma cu 10 ani, pe cand aveam 19 ani, am descoperit ca pot face ceva extraordinar: sa salvez vieți, chiar daca nu sunt doctor. Acum, am ajuns la cea de-a 39-a donare si voi continua sa donez deoarece sentimentul de a salva pe cineva este nemaipomenit”, a marturisit Mihai Pazel Anton, conform click.ro.

Zilnic, 130 de persoane calca zilnic pragul centrului de transfuzii din Capitala, in condițiile in care spitalele ar avea nevoie pentru pacienți de 400 de donatori.

Ca sa constientizeze populația cat de important este sa ajuți, autoritațile au demarat campania ”N-avem sange, doneaza si tu!”.

Iata ce este bine sa stii inainte sa donezi sange: Beneficiile donarii de sange

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea