Romani de succes

#accesorii #genti #romani de succes #Bianca Danila #genti din piele

Tanara care si-a inceput prima afacere cu doar 300 de euro

Indiferent ca sunt mici, mari, colorate, uni, cu bretele, fara bretele, cu strasuri, fara strasuri, pentru femei, gentile sunt indispensabile. Si cine ar putea intelege mai bine aceasta legatura decat... Bianca Danila, in varsta 30 de ani, cea care a pornit pe Facebook businessul Cool Bag?
 

 

Povestea Biancai Danila ca antreprenoare a inceput in urma cu un an si jumatate, cand, aflata intr-o excursie in Italia, a decis sa aduca pe piata locala genti din piele produse in Cizma. A pornit cu doar 300 de euro, iar in prezent vinde in jur de 150 de genti pe luna, cele mai multe in valoare de 260 de lei, insa pretul acestora variaza de la 80 de lei la 320 de lei.

„Am observat ca in Romania gentile din piele sunt foarte scumpe, mai ales in magazinele mari, si refuzam sa dau atatia bani pe un astfel de accesoriu. M-am gandit ca sunt multe alte femei care au aceeasi problema si, vazand diferenta de pret dintre cele fabricate in Italia de mici antreprenori si pretul pe care il afiseaza unele magazine la noi, la aceleasi modele, am zis ca ar fi o idee de business buna. Decizia a venit si pe fondul unor presiuni finaciare la care eram supusa in acea perioada“, a declarat Bianca Danila pentru Zf.ro.

Bianca Danila a decis sa aplice pentru programul prin care statul acorda pana la 10.000 de euro celor care vor sa isi deschida primul business, plus scutiri de taxe si posibilitatea de a lua un credit de 10.000 de euro de la CEC Bank cu dobanda mica. Cu cei 20.000 de euro, ea vrea sa isi construiasca un magazin online Cool Bag, un mic showroom, dar sa si cumpere integral sau o parte din actiunile unui atelier de marochinarie de pe piata locala.

„Sper sa primim banii curand ca sa putem dezvolta businessul asa cum imi doresc. Vreau sa am si o linie de productie, nu doar sa import. Problema este insa relatia cu statul, pentru ca mi s-a spus la un moment dat ca banca imi va da banii intr-o saptamana si a trecut o luna de atunci".

Tanara doreste sa-si extinda afacerea si are in plan si o linie de productie a pantofilor. „Ar fi bine sa avem si productie de pantofi, deoarece multe cliente ne-au intrebat despre acest lucru si cred ca am atrage si mai multe persoane astfel. As vrea sa lucram cu antreprenori locali, dar trebuie luate in considarare costurile, pentru ca pana acum a fost mai bine sa importam. Asfel avem continuitate, iar daca lucrez cu producatori locali este posibil sa ma trezesc cu comenzi neonorate. In plus, aici totul costa mai mult, de la mana de lucru la accesorii".

Ai o poveste de succes, care sa ne demonstreze ca SE POATE? Scrie-ne la adresa liana.hainarosie@acasa.ro pentru a impartasi experienta ta cu cei peste 1,7 milioane de cititori care "trec" zilnic pragul site-ului Acasa.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din romani-de-succes

Top

Cauta-ti perechea