Romani de succes

#aplicatie fotografii #aplicatie roman #aplicatie Radu Rusu #romani de succes #aplicatie mobil

Povestea romanului care il „bate” pe Mark Zuckerberg

Un tanar de 33 de ani din Cluj-Napoca este pe cale sa revolutioneze internetul. Radu Rusu a creat o aplicatie care face furori peste Ocean si despre care investitorii spun ca este urmatorul Facebook, scrie adevarul.ro.

Romanul stabilit in America a lansat aplicatia „Fyuse” in Statele Unite si in Japonia. Aceasta a reusit intr-o singura luna sa depaseasca aproape toate retelele sociale la categoria foto/video. Totul cu o investitie de 3,5 milioane de dolari, bani obtinuti din sponsorizari venite din partea unor investitori puternici din Silicon Valley.

„Avem capacitatea de a revolutiona internetul, de a-l face mai interactiv, mai «tridimensional», mai bogat in emotiile pe care o reprezentare vizuala le transmite”, a declarat Radu Rusu, CEO si cofondator al companiei Fyusion Inc.

Aplicatia creata de clujean pentru telefoane mobile si pentru tablete iti permite sa realizezi fotografii pe care sa le poti misca pentru a vedea ce este in jurul subiectului. Atunci cand faci poza trebuie sa te misti in jurul obiectului, iar un soft special recreeaza imaginea, dandu-ti posibilitatea sa vezi peisajul din mai multe unghiuri, noteaza adevarul.ro.

„Trebuie sa construim formate digitale pentru era in care traim, care sa indeplineasca cerinte precum interactivitate, imersiune si sa fie compacte pentru a putea fi folosite instant. Acesta este scopul companiei noastre: sa ajutam la construirea urmatorului internet, mai optimal pentru aplicatiile si trendurile pe care le avem acum ca societate”, a mai declarat Rusu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea