Romani de succes

# Remi Radulescu #masina de spalat bani #romani de succes

Masina de spalat bani, inventie romaneasca

Adio, bani murdari la propriu! Remi Radulescu, un inginer din Timisoara, a gasit solutia care impiedica raspandirea microbilor care se transmit prin monede si bancnote.

Inventatorul Remi Radulescu marturiseste ca ideea de a curata banii i-a venit dupa ce a observat ca stranuta ori de cate ori ii numara. Dupa un an de proiectare, a creat masina de spalat bani. Odata asezate bancnotele in aparat, razele ultraviolete distrug toate bacteriile.

„O masina de spalat bani legala si inovativa. Am conceput acest sistem pentru a elimina bacterii, virusuri si alte microorganisme. Pe o bancnota de plastic mai noua sunt in jur de trei mii pana la zece mii de microorganisme”, spune Remi Radulescu, conform digi24.ro.

„Pe bancnote si pe monede exista multi microbi care ne pot afecta din punct de vedere dermatologic, digestiv, respirator”, spune Camelia Lombrea, medic.

Prototipul creat de inginerul din Timisoara a costat 400 de euro si este deja inregistrat, iar daca va fi produs in serie pentru magazine si banci ar putea costa chiar mai putin


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea