Romani de succes

#fotografii #romani de succes #fotografii Remus Tiplea #Huffington Post #Bulbucatii #aparat fotografiat

Insectele unui roman fac inconjurul lumii! Iata ce i-a adus faima lui Remus Tiplea

Ti-ai fi imaginat vreodata ca un bondar cu ochii verzi, fotografiat intr-o curte dintre Negresti-Oas, ar putea fi vedeta in paginile celor mai importante publicatii internationale? Faima i-a adus-o talentul fotografului Remus Tiplea, ale carui “opere” din seria “Bulbucatii” au aparut inca de anul trecut in publicatia online „Huffington Post” din SUA, facand senzatie in „Lumea Noua”.

Patru dintre fotografiile surprinse de Remus Tiplea au fost publicate la 9 septembrie 2014 in doua pagini de prestigiosul ziar britanic „The Guardian”.

Cu o zi in urma, fotografia cu titlul “Un bondar cu ochii verzi arunca o privire de dupa o floare cu petale roz in Negresti-Oas”a fost declarata fotografia zilei in „The Telegraph”.

“Bulbucatii” lui Tiplea sunt faimosi si in Italia, instantaneele acestuia putand fi admirate pe site-ul publicatiei italiene „La Repubblica”.

Remus Tiplea si-a descoperit in 2009 pasiunea pentru fotografie, dar a reusit deja sa castige premii importante la concursuri nationale si internationale. A castigat anul trecut marele premiu al concursului de arta fotografica din cadrul Photo Romania Festival, premiu la care au ravnit si 20 de fotografi internationali de renume.

De asemenea, talentatul fotograf s-a evidentiat si prin expozitiile nationale anuale organizate la Negresti Oas, „Versus, dar impreuna”, gazduita de Muzeul Tarii Oasului si ajunsa in 2012 la a III-a editie.

Ai o poveste de succes, care sa ne demonstreze ca SE POATE? Scrie-ne la adresa liana.hainarosie@acasa.ro pentru a impartasi experienta ta cu cei peste 1,7 milioane de cititori care "trec" zilnic pragul site-ului Acasa.ro. 

CITESTE SI:

Garsoniera transformata in casa cu opt camere. Proiectul romanilor, implementat in SUA
7 boli cu care te poti intoarce din concediu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din romani-de-succes

Top

Cauta-ti perechea