Romani de succes

#Eduard Gutescu #National Geographic Traveler Photo Contest 2015 #romani de succes

Eduard Gutescu, printre castigatorii National Geographic Traveler Photo Contest 2015

Peisajul lui Eduard Gutescu, surprins in satul Pestera, judetul Brasov, se numara printre imaginile castigatoare ale Traveler Photo Contest 2015, o competitie organizata de publicatia National Geographic Traveler.

Fotografia realizata de Eduard Gutescu, intitulata "Land of Fairy Tales" si a primit o mentiune speciala (Merit Winner) la National Geographic Traveler Photo Contest 2015.

La aceasta competitie au fost inscrise peste 17.000 de imagini, fiind desemnati trei mari castigatori, in timp ce sapte fotografii (intre care si cea a lui Eduard Gutescu) au primit mentiuni speciale, potrivit theguardian.com.

Marele premiu a fost castigat de "Whale Whisperers", o imagine realizata de Anuar Patjane din Mexic. in imagine este prezentata o balena cu cocoasa si puiul ei nou-nascut, care sunt inconjurati de scafandri, in Insula Roca Partida din arhipelagul Revillagigedo, Mexic, care ar putea fi inscris in patrimoniul UNESCO pentru a putea fi protejat acest habitat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea