Romani de succes

# Europe Music Awards 2015 #roman de succes #Emil Rengle

Cine este singurul roman invitat la Europe Music Awards 2015!

Un roman a fost invitat sa faca parte din show-ul unuia dintre cele mai prestigioase gale muzicale din lume, Europe Music Awards 2015 (EMA). Este vorba despre coregraful Emil Rengle, care va imparti scena cu celebritati precum Ed Sheeran, Pharell sau Ellie Goulding.


Coregraful roman Emil Rengle a fost invitat sa faca parte din show-ul unuia dintre cele mai prestigioase gale muzicale din lume, Europe Music Awards 2015 (EMA). Astfel, Emil Rengle va fi singurul roman care se va alatura artistilor ce vor urca pe scena show-ului gazduit, in acest an, de britanicul Ed Sheeran.

Apreciat atat in Romania, cat si in Europa si peste ocean, pentru talentul si viziunea artistica iesite din comun, Emil Rengle a fost invitat sa ia parte la EMA 2015. Astfel, cel care a fost supranumit „coregraful vedetelor” va incheia turneul sau de workshop-uri de dans, sustinute in Elvetia si Marea Britanie, pe scena EMA 2015. Romanul va imparti scena cu Pharrell, Ed Sheeran, Ellie Goulding sau Macklemore, ale caror spectacole au fost deja anuntate in cadrul show-ului din acest an.

EMA este evenimentul muzical ce reuneste an de an in Europa cele mai indragite staruri internationale din industria muzicii. In cadrul fiecarei editii sunt premiate cele mai bune compozitii audio si video, dar si cei mai talentati cantareti din lume. Cunoscut pentru complexitatea si nonconformismul spectacolului, EMA se afla la editia cu numarul 21 si va avea loc la Milano.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea