Social

#copil #pumn #traian băsescu

Traian Basescu loveste cu pumnul un copil

Traian Basescu a fost surprins lovind cu pumnul in gura un copil. Totul s-a petrecut in timpul unei manifestari electorale din toamna anului 2004.

Cei de la Gardianul au facut public un filmulet in care se vede clar cum Basescu ii da una peste ochi unui copil prezent la un miting. Imaginile socante au fost surprinse in centrul Ploiestiului. Aici, pe o scena special amenajata, Traian Basescu, imbracat in celebra geaca portocalie , da mana cu admiratorii veniti sa-i asculte discursul.

La un moment dat, o femeie se apropie plangand si incepe sa-i povesteasca sefului de stat problemele financiare care ii amarasesc viata. Langa ea, un copil striga din greseala "Traiasca Iliescu". Aplecat pentru a putea auzi mai bine of-ul femeii, Basescu il atinge "subtil" peste ochi si pe baiat.

Miercuri seara, in cadrul unei emisiuni electorale de pe Realitatea TV, omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat ca a fost de fata cand Traian Basescu l-a altoit pe copil.

"L-am vazut cu ochii mei", a precizat omul de afaceri. Acesta a mai precizat ca au mai fost si alti martori care ar putea depune marturie "daca n-ar fi membri PDL".

De partea cealalta, presedintele Traian Basescu , candidat sustinut de PDL pentru functia suprema in stat, a declarat pentru Realitate TV ca nu-si aduce aminte sa fi lovit vreun copil in campania electorala din 2004.

"Sincer nu-mi aduc aminte, daca el exista (n.r.- filmul), trebuie sa vad despre ce este vorba", a declarat in prima faza seful statului realizatorului emisiunii. Ulterior, dupa ce a vizionat filmul in care copilul este agresat chiar de el, Traian Basescu si-a mentinut punctul de vedere. "O sa ma uit si o sa va dau o explicatie . Nu stiu... va asigur ca voi da o explicatie publica", a sustinut candidatul Traian Basescu. Observand ca realizatorul emisiunii insista, seful statului a mai subliniat: "Maine voi da o explicatie..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea