Social

#codul muncii #parlament #opozitie #motiune de cenzura #victor ponta

Opozitia va depune marti motiunea de cenzura pe Codul Muncii

Conducerea Uniunii Social-Liberale a finalizat deja textul motiunii de cenzura pe Codul Muncii , acesta urmand sa fie adoptat, luni, la reuniunea saptamana a USL .

Motiunea de cenzura urmeaza sa fie depusa marti, potrivit spuselor presedintelui PSD Victor Ponta.

"Maine (n.r. – azi) o adoptam in reuniunea de la USL. Textul motiunii a fost finalizat, a fost lucrat de catre colegii nostri si de cei liberali si, dupa ce marti este depus proiectul de lege, depunem si noi motiunea de cenzura. Va rog sa remarcati ca domnul Boc, desi de obicei foarte grabit cu angajarea raspunderii, acum are termene mult mai lungi. Probabil ca vrea sa ramana in functie mai mult timp", a spus  Victor Ponta.

Liderul social-democrat a mai spus ca nu a discutat cu parlamentarii puterii pentru a-i convinge sa voteze motiunea: "Probabil ca parlamentarii puterii vor fi tinuti in banci ca oile. Nu am discutat cu nimeni. Fiecare dintre ei trebuie sa inteleaga ca mai este doar un an pana cand va da din nou ochii cu cei care l-au trimis in Parlament".

Guvernul a adoptat Codul Muncii, pe data de 28 februarie, in cadrul unei sedinte speciale.

Cabinetul Boc urmeaza sa se prezinte pe 8 martie, in fata Parlamentului, pentru a-si angaja raspunderea pe proiectul de modificare a Codului Muncii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea