Stiinta & Tehnologie

#blackberry #iphone #apple #rim

Sefii Blackberry in 2007: "iPhone nu e real"

Oficialii Research in Motion (RIM), compania care produce BlackBerry , nu au crezut initial in autenticitatea telefonului Apple, iPhone.

Inainte de lansarea primului terminal iPhone, in 2007, sefii RIM credeau ca iPhone e o farsa. Potrivit tehnologiei BlackBerry de atunci, telefonul ar fi fost aproape imposibil de realizat: ar fi avut un consum urias de energie si o viata limitata a bateriei.

La lansare, cand oficialii companiei s-au convins ca iPhone este real, acestia au avut ocazia de a il dezasambla pentru a-i afla secretele , potrivit Mobilissimo.ro.

Cand a prezentat pentru prima oara telefonul Apple, seful companiei, Steve Jobs , a anuntat ca acesta este cu 5 ani inaintea altor telefoane mobile.

BlackBerry a pierdut o cota importanta de piata dupa lansarea iPhone, insa acum incearca sa depaseasca vanzarile Apple pentru iPad, cu tableta PlayBook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea