Vedete din Romania

#spital #greutate #teo trandafir

Teo s-a ingrasat 15 kilograme in ultimele sase luni

Teo Trandafir ramane internata la din Bucuresti. Fosta vedeta TV si actual deputat PDL nu a discutat despre starea sanatatii ei.

Potrivit nutritionistilor, problemele de sanatate ale lui Teo ar putea fi cauzate de faptul ca s-a ingrasat cu "cel putin" 15 kilograme in ultimele sase luni.

Specialistii consultati de Ziarulring.ro spun ca surplusul de kilograme al Teodorei Trandafir putea fi cauzat de un regim alimentar nepotrivit dar si de alte probleme de sanatate.

Teo s-a internat saptamana trecuta la Spitalul Elias din Bucuresti, unde a fost apoi mutata la sectia de Terapie Intensiva. Nici fosta realizatoare TV , nici medicii nu au dat prea multe informatii despre starea ei de sanatate, insa se pare ca problemele au fost cauzate de pancreas.

"Conducerea spitalului, prin persoana purtatorului de cuvant, va informeaza ca va respecta dorinta la confidentialitate a pacientei, in conformitate cu articolele 21 si 22 din Legea 46/2003, Legea drepturilor pacientului. Orice alte informatii aparute in presa sau in cadrul unor emisiuni radio sau TV nu reprezinta pozitia oficiala a spitalului", se arata in comunicatul de presa emis de Spitalul Elias din Bucuresti.

Tatal lui , spune ca problemele de sanatate ale fiicei sale au survenit in urma unei perioade ocupate, in care Teo a pus pe primul loc munca si proiectele caritabile pentru copii.

"Daca vrea sa se bata pentru copii, trebuie sa se bata. Lumea a iubit-o si o iubeste pe ea mai mult decat pe mine, pentru ca este o fata care are sufletul in palma. Toate gandurile mele sunt acolo, langa ea, daca ar fi langa mine, ar fi mai bine si, daca daca ar avea nevoie de ceva, eu as veni acolo, sa o fac bine", a declarat Ion Uta , tatal lui Teo Trandafir, citat de Cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare