Vedete din Romania

#monica columbeanu #gigi becali #sergiu nicolaescu

Sergiu Nicolaescu: "Lui Becali i-as da un rol intr-unul dintre filmele mele"

Daca viata ar fii un joc de poker, cu siguranta Sergiu Nicolaescu ar castiga de fiecare data. La onorabila varsta de 80 de ani regizorul a scos din maneca Quinta Royala care i-a adus inca o data admiratia publicului.

Intr-o distributie de exceptie a adunat la un loc nume sonore precum: Horatiu Malaele, Valentin Teodosiu , Vladimir Gaitan , Jean Constantin, Mircea Diaconu, Lucian Viziru, Jojo si multi altii care au ridicat "Poker" la standarde internationale . Si pentru ca are inca un suflet tanar si "nu isi simte varsta", asa cum ne-a declarat la lansarea noii sale productii, dl Nicolaescu a promis audientei ca nu renunta la pasiunea sa cinematografia si "ne vedem la lansarea urmatorului meu film". Dupa ce a iesit din scena in ropote de aplauze si-a rupt cateva momente din pretiosul sau timp si ne-a onorat cu cateva raspunsuri.

Replica Vedetelor: Din noul val al cinematografiei, cine credeti ca merita mentionat si va deveni in timp o adevarata valoare?

Sergiu Nicolaescu: Sunt foarte multi tineri talentati, nu ne putem plange de asta. Nu pot sa vi-i enumar, dar Cristi Malaele, aici de fata, promite foarte multe.

"Pe Monica Columbeanu nu o vreau in filmele mele, nu este genul meu"

Replica Vedetelor: V-ati facut un obicei in a promova in filmele dumneavoastra femei foarte frumoase dezbracate din peisajul monden autohton. Ati declarat deja ca ne vom vedea si la o noua lansare.V-ati gandit deja cine va fii protagonista urmatorului proiect? Ce parere aveti despre: Bianca Dragusan , Monica Columbeanu, Simona Sensual?

Sergiu Nicolaescu: Nu m-am gandit inca cine va fii, dar pe Bianca si Simona nu le cunosc iar Monica Columbeanu nu e pe genul meu.

"Lui Becali i-as da un rol pentru ca este un adevarat personaj"

Replica Vedetelor: Ce politician credeti ca are potential actoricesc si ar putea aparea intr-un film de-al dumneavoastra?

Sergiu Nicolaescu: Nu m-am gandit in mod special la acest lucru dar cred ca lui Becali i-as da un rol. Este un adevrarat personaj, cred ca s-ar descurca in aceasta postura.

Replica Vedetelor: Veti implini onorabila varsta de 80 de ani. Cum va simtiti?

Sergiu Nicolaescu: Cu mana pe inima pot sa afirm ca nu ii simt, cred ca mai am multe de aratat publicului.

"Slabiciunea mea au fost femeile frumoase"

Replica Vedetelor: Aveti o imagine puternica, de invingator. Care este insa slabiciunea lui Sergiu Nicolaescu.?

Sergiu Nicolaescu: Greu de spus, cred ca slabiciunea mea au fost femeile frumoase, ca orice barbat iubesc frumusetea femeii.

Replica Vedetelor: Cum v-ati petrecut sarbatoarea de Pasti?

Sergiu Nicolaescu: Am petrecut in sanul familiei, acasa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului