Vedete din Romania

#telefon mobil #serban huidu #oana zavoranu

Serban Huidu, sfatuit de medici sa evite telefonul mobil

Dupa ce a revenit vineri seara in Romania, Serban Huidu a inceput deja munca. Medicii austrieci l-au sfatuit insa sa foloseasca cat mai putin telefonul mobil.

Carcotasul a fost ocupat dupa revenirea in tara: s-a intalnit in weekend atat cu echipa de la televiziune, cat si cu Mihai Gainusa , partenerul sau de la " Cronica Carcotasilor ".

Surse apropiate lui Serban Huidu, au explicat pentru Ziarulring.ro ca, in timpul recuperarii din Austria medicii i-au interzis complet utilizarea telefonului mobil.

Chiar daca a facut progrese in recuperare dupa accidentul de schi suferit la sfarsitul anului trecut la Innsbruck , utilizarea telefonului mobil nu este nici acum recomandata pentru perioade lungi de timp pentru carcotas.

Serban Huidu a ignorat pana acum atacurile repetate ale Oanei Zavoranu. "Ala nu reprezinta nimic, decat unu' care a imbratisat un copac! Imi pare rau mai mult pentru copacul ala. Am devenit brusc ecologista. Acest individ daca nu s-ar fi nascut ar fi fost de zece milioane de ori mai bine", a declarat sotia lui Pepe dupa revenirea in tara a carcotasului..

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare