Vedete din Romania

# pancreatita #teo trandafir #operatie

Operatia lui Teo, un succes

Interventia chirurgicala la care a fost supusa Teo Trandafir s-a incheit cu succes, iar medicii de la spitalul AKH sunt optimisti in privinta starii sale de sanatate . Teo Trandafir a fost mutata la sectia de terapie intensiva si se afla in stare buna .

"Procedura s-a incheiat cu succes. Sunt precaut, dar cred ca acest este un pas major in recuperarea pacientei”, a declarat prof.Michael Gnant, seful Clinicii de Chirurgie, cel care a efectuat operatia vedetei TV.

Teo Trandafir va mai ramane sub supravegherea medicilor in urmatoarele zile. Operatia a fost facuta cu scopul de a fi tinut sub control procesul inflamator al pancreasului, starea de sanatate a lui Teo Trandafir se agravase in ultimele zile.

"Din cauza deteriorarii starii de sanatate a doamnei Trandafir, o echipa interdisciplinara a decis ca o interventie chirurgicala este necesara pentru a controla procesul inflamator al pancreatiteti. Cateva interventii endoscopice au avut loc deja zilele trecute, dar nu au dus la niciun rezultat promitator. Interventia va fi facuta dupa o pregatire prealabila", au anuntat reprezentantii clinicii din Austria pe site-ul oficial inainte de interventia chirurgicala.

Teo a fost transferata de la Elias la Clinica AKH din Viena pe 11 ianurie, iar, de atunci, specialistii vienezi au intervenit de trei ori endoscopic pentru drenarea psudochisturilor, ameliorarea starii septice si prevenirea formarii unui abces.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare