Vedete din Romania

#insarcinata #nicoleta luciu #fetita #kim

Nicoleta Luciu vrea sa ramana insarcinata in acest an

Nicoleta Luciu este nerabdatoare sa devina din nou mamica, scrie libertatea.ro.

Fosta Miss Romania spune ca si-ar dori sa ramana insarcinata inca o data cu Zolt Csergo si sa nasca in acest an o fetita, pe care sa o boteze Kim.

"Imi doresc sa fiu o femeie adevarata pentru barbatul de langa mine. Nu as suporta sa se instaleze monotonia in relatia noastra. Anul acesta planuiesc sa imi maresc familia cu o fetita, pe care sa o botez Kim. Este un nume care imi place foarte mult, l-am visat si mi se pare foarte potrivit pentru o viitoare surioară a lui Zsolt jr.", a povestit Nicoleta.

In prezent, Nicoleta Luciu se pregateste pentru aniversarea a 13 ani de la infiintarea televiziunii Acasa TV, actrita urmand sa apara la petrecerea organizata cu acest prilej intr-o tinuta sexy, in alb si negru. 

"Acasa este locul unde viata mea s-a schimbat radical: in timp ce filmam pentru telenovela ' Iubire ca in filme ', in urma cu sase ani, l-am cunoscut pe Zsolt. In tot acest timp am facut impreuna si un baietel, pe Zsolt jr, si nu pot sa uit de filmarile de la serialul 'Regina', in care am jucat cu burtica pana in luna a noua”, a mai declarat Nicoleta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului