Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #divort

Monica Columbeanu: "As putea sa traiesc in SUA si daca ne despartim"

Monica Columbeanu nu l-a iertat inca pe Irinel pentru scandalul cu blondele. Independenta financiar, Moni nu exclude un divort.

"Sunt intr-o perioada in care sunt indecisa. Deocamdata nu am avut o discutie serioasa cu el pentru ca imi estea teama de ce as putea sa ii spun. Irinel merita sa vorbim fata in fata, dar pana acum nu am avut puterea sa vorbim. El vrea sa discutam", a spus Monica la "Un show pacatos".

Moni a explicat in emisiunea lui Dan Capatos ca nu regreta nimic si uneori in intelege pe Irinel pentru ca face greseli .

"Nu pot sa spun ca regret ca m-am casatorit. Nu cred ca am gresit, la momentul acela, acum cativa ani, nu puteam sa iau o decizie mai buna. Acum s-a schimbat, nu mai vrea sa ma faca fericita secunda de secunda, acum face si greseli", a declarat Monica.

Doamna Columbeanu planuieste sa faca naveta in continuarea intre SUA si Romania, mai ales ca se poate intretine singura in SUA.

"Acum traiesc cei mai frumosi ani din viata mea si trebuie sa ma gandesc la ceea ce trebuie sa fac. In perioada aceasta nu voi mai putea sa ma intorc. Acum imi merge foarte bine din punct de vedere financiar. As putea sa traiesc in SUA si daca ne despartim. El m-a ajutat la inceput, acum nu mai e cazul. Acolo traiesc din banii castigati in Romania, in Statele Unite imi intretin familia", a mai spus Moni, citata de Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare