Vedete din Romania

#laura cosoi #smiley #bucatareasa # ciorba de loboda

Laura Cosoi il rasfata pe Smiley cu ciorba de loboda si cornulete

Actrita Laura Cosoi adora sa gateasca. Laura il rasfata pe Smiley, iubitul sau, cu tot soiul de preparate culinare gatite dupa retetele bunicii: supe, ciorbe, fripturi, prajituri.

Laura Cosoi spune ca preferata sa este ciorba de loboda , pe care spune ca o prepara cel mai bine.

"Gatitul ma relaxeaza, de asta imi place sa intru in bucatarie ori de cate ori am ocazia. Ciorba de loboda , care este preferata mea, imi iese cel mai bine. De curand am facut cornulete dupa o reteta a bunicii mele. Andrei (n.r. – Smiley) este disperat cand simte mirosul pentru ca sunt atat de bune incat ar manca o tava intreaga", a povestit Laura.

Smiley si Laura Cosoi au fost plecati la inceputul anului intr-o vacanta in indepartata Thailanda. In timpul sederii de doua saptamani, cei doi au vizitat Bangkokul, au mers si la Palatul Regal , la cele mai importante temple, s-au plimbat cu barca pe raul Menam Chao Phraya si au facut poze la  Ancient City, un fel de Muzeul Satului siuat in afara Bangkok-ului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului