Mobile

#ecran #apple #iPhone 5S # iPhone de 35 inci #smartphone-uri Android

iPhone 5S ar putea fi lansat in diferite marimi

Cele mai noi speculatii cu privire la urmatorul iPhone includ o previziune foarte interesanta: iPhone 5S ar putea fi lansat in diferite marimi, o premiera pentru Apple, potrivit analistilor Topeka Capital Markets.

Pentru prima oara in istoria telefoanelor Apple, compania ar putea lansa simultan doua sau chiar trei versiuni ale noului telefon.

Speculatiile includ si un iPhone 5S mai mare, poate chiar cu diagonala de 5 inci. In mod sigur va exista si o versiune de 4 inci, dimensiunea actuala a iPhone 5, dar Apple ar putea lansa si un nou iPhone de 3,5 inci, marimea lui iPhone 4S, care va fi vandut la un pret mai mic.

Daca previziunile se adeveresc, Apple ar putea concura mai bine cu noua generatie de smartphone-uri Android cu ecran de 5 inci 1080p si ar urma sa ofere si o versiune mai ieftina de iPhone 5S.

Lansarea noii generatii de iPhone este asteptata de cei mai multi analisti in luna iulie 2013, la 10 luni dupa iPhone 5.


Sursa foto: gearburn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului