Mobile

#camera foto #rezolutie #smartphone #HTC One #Samsung Galaxy S4 #Sony Xperia Z

Cele mai asteptate 3 smartphone-uri ale primaverii

Ecranul de 5 inci cu rezolutie full HD a devenit un accesoriu standard in noua generatie de telefoane Android, dar cele mai asteptate 3 smartphone-uri ale primaverii ofera mult mai mult decat atat.

Samsung incearca sa-si mentina suprematia cu urmasul lui Samsung Galaxy S3, in timp ce HTC si Sony se prezinta cu telefoane la care este clar ca au lucrat foarte mult.

HTC One

Cel mai mic telefon cu rezolutie 1080p, HTC One are o diagonala de numai 4,7 inci, iar atuurile sale cele mai importante includ camera foto de 4MP cu tehnologia UltraPixel, care o face competitiva cu camere de 8 sau chiar 13MP, si interfata sa originala, care ofera o functionalitate similara Live Tiles din Windows Phone.

Samsung Galaxy S4

Dotat cu procesor quad-core si disponibil si intr-o versiune cu procesor octa-core, Samsung Galaxy S4 soseste cu Android 4.2.2 Jelly Bean, alaturi de o noua suita de functii sociale si chiar control prin gesturi, datorita senzorului infrarosu.

Sony Xperia Z

Rezistent la apa si la praf, Sony Xperia Z include un ecran de 5 inci 1080p, alaturi de o camera foto de 13MP, iar designul sau minimalist a atras multe laude din partea analistilor.




Sursa foto: tech2.in.com, pclab.pl, androidbloghub.com, dxomark.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea