Mobile

#tastatura virtuala #iphone #iPhone 6 transparent #camera 3D # verificarea amprentei # concepte fantastice

5 concepte fantastice pentru noul iPhone

Apple pastreaza tacerea cu privire la viitorul iPhone, dar multi artisti si designeri si-au folosit imaginatia pentru a crea concepte de smartphone care atrag atentia fanilor Apple. Iata 5 dintre cele mai apreciate concepte ale noului iPhone.

Unele functii incluse in conceptele de iPhone 5S sau iPhone 6 sunt cu adevarat futuriste, dar Apple ar putea pregati surprize similare pentru noua sa generatie de smartphone.

iPhone cu holograme

Un sistem de imagini holografice, care ar crea practic o tastatura virtuala ar usura foarte mult scrierea de email-uri lungi pe iPhone.

iPhone 6 transparent

Ar avea succes un iPhone 6 transparent sau cumparatorii s-ar plange la fel cum s-au plans de iPhone 5 ca e prea usor si subtire?

iPhone 3D

iPhone-ul extensibil cu camera 3D pare cel mai futurist concept, iar pretul unui astfel de gadget ar putea fi mult prea mare.

iPhone cu securitate prin verificarea amprentei

Apple lucreaza deja la un sistem de verificarea amprentei pentru protejarea datelor din telefon, astfel ca acest concept ar putea deveni realitate chiar in acest an.

iPhone 5S cu noul iOS 7

Sistemul de operare iOS a ramas cu aceeasi interfata grafica ca pana acum, dar noul iOS 7 ar putea utiliza unele idei din acest concept.



Sursa foto: theentertainmentarena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului