Media

#smiley #pro tv #loredana #vocea romaniei #debut Vocea Romaniei

"Vocea Romaniei" incepe maine seara! Schimbari pe ultima suta de metri

Vocea Romaniei va debuta marti, 16 septembrie de la 20.30, „cu un episod surpriza in exclusivitate”, conform Pro TV.  Aceasta in conditiiile in care, cu doar o saptamana inainte de lansare, postul de televiziune a shimbat ziua primei editii a show-ului, care era anuntat pentru vineri, 19 septembrie. A fost pentru prima data cand postul a facut o astfel de schimbare pe ultima suta de metri.

 

Emisiunea va debuta marti, cand ar fi trebuit sa fie difuzata cea de-a doua editie al show-ului "MasterChef". Cea de-a doua editie va fi difuzata vineri, 19 septembrie, cand va incepe si X Factor la Antena 1.

Doar in aceasta saptamana se vor difuza primele doua episoade "Vocea Romaniei", urmand ca din 26 septembrie sa revina la programul intial, adica vinerea, scrie paginademedia.ro.

Juriul va fi format din Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila, proaspat intrat in randul antrenorilor.

Maestru de ceremonii va fi si in aceasta editie carismaticul Pavel Bartos: "Ma bucur de chimia care exista intre Tudor Chirila si ceilalti. Nu ma asteptam sa mai existe voci bune dupa atatea editii de Vocea Romaniei. In toamna, la ProTV. doar vocea conteaza…va astept".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea