Media

#conducere TVR #Irina Radu #Stelian Tanase #Stelian Tanase demis #tvr

Stelian Tanase, demis. Cine este principalul favorit la sefia TVR?

Conducerea Televiziunii publice a fost demisa, in urma deciziei plenului parlamentului de a respinge raportul de activitate al TVR, in funte cu director TVR din decembrie 2013, Stelian Tanase.

Conducerii demise i se reproseaza ca, desi a existat un plan de redresare a TVR, acesta nu a fost respectat. La finalul anului 2014, TVR avea o datorie de 700 de milioane de lei, dintre care peste 400 de milioane la bugetul de stat.

Irina Radu, director de programe al SRTV, a fost validata de Comisiile de cultura ale Parlamentului pentru sefia interimara (n.r. - timp de doua luni) a TVR cu 21 voturi "pentru", 6 abtineri si un vot "impotriva", votul fiind secret.

Pe termen lung, actorul Bogdan Stanoevici ar fi principalul favorit la functiei de sef al TVR.

Surse EVZ il dau ca principal favorit pe actorul care in prezent este secretar de stat in Ministerul Culturii, dupa ce a ocupat si functia de ministru pentru Romanii de pretutindeni, functie care a fost extrem de controversata.

Sursa foto: adevarul.ro, masapresei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea