Media

#show de seara #emisiune

"Show de seara", o noua emisiune ce va face furori

O noua emisiune va debuta in aprilie. Emisiunea "Show de seara" va fi prezentata de Viorel Dragu si este prima emisiune de satira 100% autohtona.

 

Emisiunea va avea 10 episoade. Fiecare dintre cele 10 episoade ale primului sezon dureaza 30 de minute. Formatul emisiunii permite si o analiza satirica a stirilor saptamanii, si o dezbatere – intre prezentator si corespondenti sau celebritati invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale. De pilda, ce garantie are Catedrala Mantuirii Neamului si cum poate intra biserica in secolul XXI cu ajutorul unui profil pe Tinder sau al unui cont de Waze. Tot in gluma vor fi tratate si masinile la mana a doua, talent show-urile si viata in corporatie.

"Noua emisiune are drept modele The Daily Show cu Trevor Noah si The Colbert Report cu Stephen Colbert, de pe Comedy Central, diferenta fiind ca emisiunea noastra este mai putin politica. Ce aducem nou in genul asta de emisiuni este echipa mare de scenaristi, majoritatea venind din standup comedy, nu din jurnalism. Un alt plus ar fi faptul ca emisiunea va fi filmata cu public live si, mai important de atat, este cu public «real», nu aplaudaci", a declarat Viorel Dragu, prezentator si coscenarist la noua emisiune Comedy Central Romania.

Echipa de scenaristi si corespondenti care vor aparea in emisiune este formata din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frinculescu, Sorin Parcalab, Toma Alexandru si Cristi Popesco. Printre invitati se vor numara vedete din muzica, showbiz si media, insa ei vor aparea incepand cu al treilea episod al Show-ului de seara cu Viorel Dragu. Aceasta este prima emisiune 100% autohtona de satira realizata si difuzata de Comedy Central in Romania.

Viorel Dragu face standup comedy din 2004, inspirat fiind de Bill Burr, Patrice O'Neal si Louis C.K. In afara de stand up comedy, Vio performeaza si in show-uri de improvizatie si a facut parte din distributia debutului regizoral al lui Dan Chisu.

Premiera emisiunii Show de seara cu Viorel Dragu are loc pe 3 aprilie, ora 20:00, la Comedy Central. In fiecare luni, se va difuza un nou episod, urmat de reluarea celui din saptamana anterioara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea