Media

#andi moisescu #romanii au talent #andra #mihaela radulescu # show pro tv

Schimbari majore la "Romanii au talent". Afla cand incepe show-ul si ce aduce nou!

Pro TV a anuntat inceperea celui de-al cincilea sezon al show-ului "Romanii au talent 2015": 13 martie. Odata cu aceasta data, fanii emisiunii vor avea parte si de surprize de proportii, promit organizatorii.

Daca din juriu continua sa faca parte Andra, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis, iar prezentatori raman Smiley si Pavel Bartos, decorul, dar si structura show-ului au suferit modificari.

Printre noutatile sezonului 5 se numara aparitia golden buzz-ului, butonul auriu, care trimite un concurent direct in semifinala si creeaza un adevarat spectacol in momentul in care este apasat. Juratii au folosit acest buton miraculos si, astfel, si-au salvat concurentii preferati pentru urmatoarea etapa, se arata intr-un comunicat al postului.

Noul sezon de la "Romanii au talent" are parte si de o locatie noua si un decor spectaculos, high-tech, gandit pentru a pune in evidenta spectacolul talentelor. Decorul e complet nou, de la podeaua care reflecta concurentii si pana la scenotehnica si un video wall de 8x4 metri. Producatorii show-ului sustin ca au folosit cate 20 de cameramani pentru a-i filma pe concurenti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea