Media

#rgt #juriu romanii au talent # concurenti romanii au talent #romanii au talent

Romanii au talent: Cantareata de opera care lucreaza ca femeie de serviciu

Prima editie din sezonul sapte Romanii au talent a inceput cu o multime de momente emotionante si cu povesti de viata ce au impresionat nu doar juratii, ci si pe cei peste 3,7 milioane de spectatori care au urmarit aseara show-ul de la ProTV.

Paula Rad a urcat pe scena cu stangacie, dar in momentul in care a inceput sa cante O mio babbino caro, juratii au ramas fara cuvinte. O voce incredibla care i-a impresionat pe toti pana la lacrimi. Chiar daca a facut 11 ani de canto, Paula are o poveste trista de viata, nu a fost angajata in domeniul pentru care s-a pregatit si lucreaza ca femeie de serviciu. Visul de a fi pe scena si a fi aplaudata i s-a implinit vineri la Romanii au talent, show-ul care descopera talente autentice si schimba destine. Intreaga sala a fost in picioare la finalul momentului prezentat de Paula, iar Andra nu a ezitat sa-l transforme in preferatul ei din acest sezon si sa o trimita pe concurenta direct in semifinala! ”Draga mea, daca asa a vrut bunul Dumnezeu, ca noi sa ne vedem aici... Pielea de gaina a ramas si dupa ce ai cantat. Nu ca e butonul meu auriu, dar este cel mai emotionant moment de aici. Ce ai putut sa faci cu noi cu melodia asta... Asa se canta melodia asta!”, i-a spus Andra extrem de emotionata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea