Media

#emisiune #andra #romanii au talent # Cristian Gog #sezon 4 Romanii au Talent

Romanii au Talent 2014. Cand incepe si ce surprize aduce sezonul 4!

Sezonul 4 al celui mai popular show de talente debuteaza pe data de 14 februarie la Pro TV si aduce noi surprize publicului si participantilor, mai ales in privinta premiilor generoase puse in concurs.

Daca juriul emisiunii "Romanii au Talent 2014" ramane in formula deja consacrata (Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre), recompensarea prestatiilor de top isi mareste miza. In afara de premiul cel mare, in valoare de 120.000, rezervat celui mai spectaculos numar din concurs, anul acesta se introduc alte doua premii-surpriza.

Premiul de originalitate si premiul "vanatorului de talente"

Organizatorii show-ului "Romanii au Talent" au pregatit pentru 2014 doua premii speciale atat pentru concurenti, cat si pentru fani.

Astfel, se vor decerna suplimentar un premiu de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, si inca unul de 2.000 de euro, pentru cel mai activ "vanator de talente" al sezonului. Cu alte cuvinte, romanii care au "ochi pentru talente" si ofera organizatorilor indicii clare despre un roman talentat (care ajunge pana la urma in finala) pot fi recompensati pe masura.

"Biletul verde" si desenatul cu picioarele, printre noutatile noului sezon

In cel de-al patrulea sezon "Romanii au Talent", fanii show-ului vor avea ocazia sa ii urmareasca atat pe romani, cat si pe moldovenii cei mai talentati inscrisi in competitie. Concurentii vor urca pe scena alaturi de o suita de animale domestice si salbatice, de la porumbei, caini si cai, pana la gaini, serpi si lei de mare. Numerele se anunta a fi mai indraznete decat in anii trecuti, potrivit membrilor juriului:

"Cu fiecare sezon care trece, oamenii prind curaj, nu mai au ezitari, vin sa ne arate de ce sunt capabili", a declarat Andra pentru protv.ro.

De anul acesta, telespectatorii se vor bucura de spectacolul de pe scena, dar si de ipostaze interesante din culise, cu peripetiile juriului din
pauze si deplasari. In premiera, concurentii care uimesc cu adevarat juriul pot primi "biletul verde" care ii trimite direct in penultima faza a concursului – semifinalele.

Organizatorii anunta ca participantii au pregatit si numere inedite, precum cantatul la linguri, aruncarea la tinta sau desenatul cu picioarele.

Citeste si: Vedete din Romania certate cu igiena


Castigatorii editiilor precedente "Romanii au Talent"

Talentele romanilor merita sa fie recompensate, mai ales pentru diversitatea lor, iar acest lucru reiese clar din povestea castigatorilor editiilor precedente "Romanii au Talent".

Anul trecut, sezonul 3 al emisiunii s-a incheiat cu premierea lui Bruno Iacobet (50 de ani), un consultant IT care s-a dovedit a fi un dresor exceptional pentru cainii sai. Dupa ce a intrat in posesia celor 120.000 de euro, marele castigator din 2013 a declarat: "Foarte multi oameni nu inteleg relatia mea cu cainii si nici macar nu incearca sa o inteleaga. Mi-am pierdut prietenii si legatura cu colegii de facultate doar pentru ca am vrut sa fac performanta si sa-mi dedic timpul liber unei pasiuni", declara anul trecut Bruno Iacobet.

In 2012, posesorul marelui premiu a fost Cristian Gog, care a cucerit publicul cu talentul lui de iluzionist-mentalist. In marea finala, Gog si-a "oprit" inima in direct si a plecat acasa faimos si bogat.

Castigatorul primei editii "Romanii au Talent: din 2011, Adrian Tutu, a aratat tuturor cat de talentat  este la hip-hop, atat ca voce, cat si ca textier. Tutu s-a lansat in muzica dupa succesul rasunator de care s-a bucurat, si-a schimbat imaginea si lucreaza in prezent cu Boier Biberu.
 

Citeste si: Barack Obama si Beyonce, amanti? Scandalurile sexuale cu sefi de stat in prim-plan care au marcat inceputul lui 2014

Sursa foto: protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea