Media

#concurs #michael jackson #cariera #muzica #venituri #vocea romaniei #Robert Reamzy

Robert Reamzy si-a triplat castigurile din muzica dupa "Vocea Romaniei"

Robert Reamzy a participat la cel de-al doilea sezon al emisiunii "Vocea Romaniei", de la Pro TV, si a uimit cu timbrul sau vocal, care seamana foarte mult cu cel al celebrului cantaret Michael Jackson. Desi nu a castigat marele premiu, Robert a marturisit ca viata sa s-a schimbat foarte mult dupa aceasta emisiune.

Robert Reamzy a recunoscut ca participarea la show-ul "Vocea Romaniei" i-a adus mult mai multe lucruri de cat a visat el vreodata si ca are mult mai mult succes, atat in plan profesional, cat si in plan personal.

"Viata mea s-a schimbat dupa ce am fost pe scena la Vocea Romaniei. Am deja un fan club. Am primit cadou o stea din constelatia Taurus, primesc in continuare ursi de plus si oua de ciocolata cu surprize", a marturisit Robert.

De asemenea, tanarul a spus ca a uitat ce inseamna lipsurile financiare.

"O zi din viata mea este senina si colorata. E plina de muzica si fac ceea ce imi place mai mult decat faceam inainte. Acum castig dublu sau aproape triplu fata de cat castigam inainte", a recunoscut fostul concurent de la "Vocea Romaniei".

Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea