Media

#producator #pro tv #loredana groza #prima tv #trustul pro #andrei boncea

Pro TV, parasit de un alt om-cheie

Andrei Boncea, sotul cantaretei Loredana Groza si unul dintre cei mai buni producatori de la Pro TV, a hotarat sa paraseasca si el televiziunea din Pache Protopopescu. Producatorul a semnat cu Prima TV, unde va reinventa show-ul "Mondenii".

Andrei Boncea deja a pregatit noua echipa "Mondenii" si i-a dat un nou format. Emisiunea va fi introdusa in grila de programe Prima TV la sfarsitul lunii martie.

Potrivit paginademedia.ro, noua emisiune "Mondenii" va dura doua ore, va cuprinde sketchuri, rubrici, dar si momente muzicale, iar majoritatea vor fi realizate in direct. Chiar si Andreea Esca, prezentatoarea stirilor de la Pro TV, va fi prezenta in platoul de la "Mondenii", insa intruchipata de un alt personaj, mult mai haios, ce va fi interpretat de actrita Andreea Gramosteanu.

Echipa Pro TV a ramas in ultima perioada fara unii dintre cei mai buni producatori. Printre cei care au parasit televiunea se mai numara Ruxandra Ion si Iura Luncasu, supranumiti si "regii telenovelelor" marca Mediapro.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea