Media

#campanie #stiri #emisiune #kanal d #omul sfinteste tara

“Omul sfinteste tara”, o noua campanie a Stirilor Kanal D!

Echipa Stirilor Kanal D lanseaza luni, 5 august, de la ora 19.00, campania “Omul sfinteste tara”. Timp de patru saptamani, in principalul grupaj informativ al zilei, vor fi prezentate povestile unor romani care au facut ca Romania sa devina un colt de Rai.

Pornind de la un proverb care spune ca “Omul sfinteste locul”, echipa Stirilor Kanal D a cutreierat tara-n lung si-n lat pentru a descoperi povestile de succes ale unor romani care au stiut sa innobileze locurile in care traiesc. Prin aceasta campanie, echipa Stirilor Kanal D isi doreste sa arate fata frumoasa si prospera a Romaniei, sa dezvaluie exemplele pozitive, iar oamenii remarcabili, care sunt motorul schimbarii in comunitate, sa devina un reper pentru ceilalti.

“Sunt foarte multi romani care-si iubesc tara si care stiu cum sa o faca mai frumoasa, mai buna, mai zambitoare. In fata lor ne inclinam si despre ei va vom povesti la Stirile Kanal D. Oamenii care sfintesc locurile in care traiesc, care-si respecta originile si isi pun viata in slujba semenilor lor sunt subiectul campaniei <>. Nu ratati, la Stirile Kanal D, povesti impresionante despre suflete mari si locuri care ne fac sa fim mandri ca suntem romani!”, a spus Christian Sabbagh.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea