Media

#vedete Pro TV #lecari pro tv #anca budinschi

O noua lovitura pentru ProTV. Ce persoana importanta paraseste trustul

Un alt personaj cheie a decis sa paraseasca trustul Pro TV. De data aceasta este vorba de o persoana care, timp de 20 de ani, a ocupat functii cheie in trust. 

Potrivit paginademedia.ro, persoana care a decis ca este timpul sa incheie colaborarea cu Pro TV este Anca Budinschi, director de programe in cadrul trustului. Aceasta este angajata a televiziunii infiintate de Adrian Sarbu de 20 de ani si a ocupat mai multe functii importante: director executiv, director general si director de programe. Din cele doua decenii petrecute in trust, 10 ani a fost in spatele stirilor postului de televiziune. 

Decizia de a parasi trustul Pro se pare ca ii apartine Ancai Budinschi, insa aceasta nu a vrut sa comenteze informatia. 

Plecarea sa se adauga unui sir important de personaje-cheie si vedete ale postului de televiziune, printre care producatorul Mona Segall, Horia Brenciu, sotul Loredanei, Andrei Boncea, fost director al studiourilor MediaPro, Stefan Banica Jr sau Ruxandra Ion, numita si „mama telenovelelor”. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea