Media

#Bake Off Romania #pro tv #show culinar

O noua emisiune la PRO TV! Cand incepe Bake Off Romania!

Emisiunea culinara Bake Off Romania va aduce in casele romanilor o gazda fermecatoare, un decor de poveste, trei jurati specializati in cofetarie si patiserie, cele mai interesante probe si cele mai inedite retete de deserturi. Se anunta a fi cea mai dulce competitie culinara!

Incepand din data de 29 februarie, telespectatorii vor putea urmari noul format, la PRO TV de la ora 20:30.

Echipa de productie, formata din peste 100 de oameni, a reusit sa realizeze, intr-un timp record, un decor de vis in care imaginatia concurentilor a prins viata, pentru a crea deserturi spectaculoase. 11 consultanti din domeniul gastronomiei si HORECA au adus un aport important la rezultatul final.

7 camere HD, o macara telescopica cu cap panoramic in doua axe, adusa special din Bulgaria pentru acest proiect, au strans peste 1500 de ore de material brut. Masinile care au asigurat transportul echipei in locatie au adunat aproximativ 65.000 de kilometri in total, la finalul perioadei de filmare.

Cortul Bake Off Romania, cu o suprafata de 525 metri patrati, are un decor superb, plin de culoare, cu detalii care transpun telespectatorii intr-o lume dulce, special gandit pentru a se potrivi perfect cu formatul.

Pentru preparatele concurentilor s-au folosit ca materii prime aproximativ 75 kilograme de margarina si unt, 300 kilograme de faina, 450 kilograme de zahar, 300 litri de lapte, 50 kilograme pasta de zahar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea