Media

#Super Trip #emisiune pro tv #andi vasluianu #pro tv #emisiune

O noua emisiune la PRO TV

PRO TV iti pregateste vara aceasta o nou surpriza. Telespectatorii vor avea ocazia sa porneasca intr-o super-calatorie plina de distractii si provocari. „Super Trip” este un format tip reality-show ce va debuta in curand.

 

Ghidul distractiei si provocarilor estivale va fi Andi Vasluianu, unul dintre cei mai apreciati tineri actori romani, care are la activ peste 100 de roluri in cinematografie si teatru.

„De abia astept sa pornim la drum, sa intram pe linie dreapta spre distractie si sa ne bucuram de vacanta asta. Vreau in primul rand sa ne distram, pe urma sa ne distram si la final, in special, sa ne distram! De restul ne vom ocupa pe parcurs.”, a declarat Andi Vasluianu

Super Trip imbina perfect distractia si provocarile! O serie de concurenti, grupati in echipe de cate 2 persoane, vor calatori in toata Romania, vizitand cele mai importante si apreciate obiective turistice. Calatoria promite a fi una de vis, cu multe probe distractive si provocari pe cinste! Totusi, un singur pas gresit si totul devine un cosmar.

Perechile provin din medii diferite, cu ocupatii si hobby-uri extrem de variate. Pe parcursul calatoriei, participantii au sansa de a se cunoaste si de a se imprieteni, precum si de a se distra impreuna in cadrul celor mai amuzante provocari.

Formatul original – Coach Trip – detinut de ITV Studios a fost difuzat in premiera de Channel 4 din Marea Britanie. Pana in prezent, autocarul a strabatut 38 de tari, precum Andorra, Austria, Belgia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Spania, Ungaria, Turcia sau Tunisia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea