Media

#emisiune #kanal d #andreea mantea # realizator tv #wowbiz

Motivul real pentru care Andreea Mantea a parasit Kanal D

Vestea ca Andreea Mantea va parasi Kanal D a uimit pe toata lumea, mai ales ca realizatoarea TV a declarat in nenumarate randuri ca este foarte multumita de jobul sau din cadrul emisiunii "Wowbiz".

Desi s-a speculat ca motivul care a impins-o pe Andreea Mantea sa ia aceasta decizie au fost banii, vedeta a marturisit ca motivul real care a facut-o sa paraseasca emisiunea Wowbiz a fost timpul foarte mult pe care il petrecea la munca.

"Stateam 12 ore pe zi la munca, nu stiam cum sa fac sa fie bine si cand nu era totul perfect, nu aveam liniste. Stiu foarte bine ce am muncit si cat am muncit. Si acum nu ma grabesc sa aleg gresit, ci vreau ceea ce m-ar face fericita, ce m-ar implini... Ma gandesc... Mi-am dat cateva zile, dar trebuie totusi sa dau un raspuns repede".

Imediat dupa anuntul ca va parasi Kanal D, Andreea Mantea a fost ofertata de mai multe televiziuni, care i-au facut propuneri destul de atractive.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea