Media

#regele junglei #sunt celebru scoate-ma de aici #vedete intern #Dorian Popa #catalin morosanu #showbiz

"Moartea din Carpati" e "Regele junglei". De ce a pierdut Dorian titlul

Catalin Morosanu a castigat competitia "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Dupa 21 de zile petrecute in salbaticiile Africii de Sud, luptatorul K1 a primit titlul de "Rege al junglei". El a reusit sa il invinga pe Dorian Popa, considerat multa vreme favorit. Iata reteta succesului.

12 vedete au pornit in batalia pentru supravietuire. Unele au abandonat pe traseu, altele insa, cu moralul mai bun, dar si cu o forma fizica de invidiat, au reusit sa ajunga pana in finala competitiei. Ruby, Dorian Popa si Catalin Morosanu au luptat pana la final. Multi insa, chiar si cei care au concurat la titlul de "Rege al junglei", il dadeau drept castigator pe Dorian Popa. Artistul a pierdut insa batalia in fata celui cunoscut drept "Moartea din Carpati".

CITESTE SI:
Dezastru la simularea Evaluarii Nationale. Jumatate dintre elevi au picat testele!
Romanii, trei zile libere in plus?
Babele au trecut, vremea se schimba radical!


Practic, Catalin Morosanu a reusit sa convinga mult mai multe persoane sa il voteze. Secretul sau pare sa fi constat in faptul ca a stiut sa stea departe de scandaluri si sa se inteleaga bine cu toti colegii din tabara, sa fie amuzant si sincer in naturaletea lui.




Dorian Popa a intrat insa in polemica atat cu Elena Lasconi, cat si cu Alina Plugaru. Solistul din LaLa Band s-a aratat, spre exemplu, indignat de folosirea cuvantului "chiolhan" intr-unul dintre cantecele compuse la una dintre probe. El a considerat termenul un arhaism, pe care doar cei de "varsta a doua" il inteleg. Si tocmai aceasta parte a publicului, majoritara, se pare, a pierdut-o Dorian.




Scump l-a costat si atitudinea pe care a avut-o fata de Alina Plugaru, pe care a jignit-o din cauza faptului ca a fost actrita in filme erotice. El a spus despre colega sa ca mai bine se prostitua decat sa joace in filme porno. O gafa in urma careia e posibil sa fi ramas si fara o parte importanta a publicului masculin amator al unor astfel de productii, dar si fara voturile feministelor.


Catalin Morosanu, in schimb, a aratat ca, in ciuda aparentelor de om puternic, are slabiciunile lui, fiind, cu alte cuvinte, un om normal. Nu s-a dat in laturi de la probele dificile, dar a spus cu voce tare de fiecare data cand a simtit ca ii este teama. In plus, nu si-a cautat cuvintele astfel incat sa castige de partea lui concurentii. Practic, s-a purtat cu naturalete si chiar a dat dovada ca este extrem de carismatic.

Astfel, desi cei mai multi s-ar fi asteptat ca un personaj tanar, cu priza la public si cu o cariera promitatoare inainte sa castige reality-show-ul, "Moartea din Carpati" a doborat toate premisele.

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" nu este primul show pe care Catalin Morosanu il castiga cu ajutorul publicului, scrie click.ro. In 2010 a castigat competitia "Dansez pentru tine" impreuna cu partenera sa, Magda. Atunci, Catalin Morosanu a fost salvat de public de la duel de trei ori si a primit cele mai multe voturi in finala contra Iulianei Luciu si a partenerului sau, Grigore.

Un alt show pe care luptatorul de K1 l-a castigat cu ajutorul publicului a fost "Serviti, va rog!", in iulie 2009, cand a aratat ca se pricepe si la gatit, dar si la spalat vase sau la citit povesti copiilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea