Media

#paste #oua de paste #vanatoarea de oua #milka

Milka aduce vanatoarea de oua de Paste in online

În contextul distanțării sociale, binecunoscutul brand de ciocolată MILKA, alături de Maximilian Ioan, a găsit o modalitate de a aduce vânătoarea de ouă de Paște în lumea digitală.

București, 16 aprilie 2020. Situația s-a schimbat în toată lumea. Pandemia ține în case milioane de locuitori ai planetei. Școlile s-au închis, se lucrează de acasă, nu există contact social. Familiile stau izolate și s-au anulat toate evenimentele în aer liber. Sărbătorile pascale se apropie și atât copiii, cât și părinții se tem de același lucru: izolarea va pune în pericol una dintre activitățile îndrăgite ale acestei perioade, ce reprezintă o oportunitate perfectă de divertisment  în timpul vacanței: vânătoarea de ouă de Paște.

Binecunoscuta ciocolată MILKA, atât de căutată în perioada sărbătorilor, și-a propus să le ofere consumatorilor și în acest an, de Paște, zile de neuitat și pline de inspirație. Astfel, MILKA, alături de Maximilian Ioan, cunoscutul gamer din România, vă provoacă la una dintre cele mai apreciate activități de Paște, într-unul dintre cele mai populare jocuri online, folosind Modul Creativ din joc. Harta jocului reprezintă o lume unică, inspirată din munții Alpi, cu peisaje care taie răsuflarea, iar copiii și părinții sunt invitați să se alăture celei mai mari vânători de ouă de Paște virtuale, din confortul propriei case. 

”În această periodă,  familiile au renunțat la atât de multe lucruri. Nu pot merge la antrenamente sportive sau la petreceri și aniversări. În schimb, cu ajutorul acestui joc unic, familiile se pot bucura în continuare de activitățile de sărbători și pot porni într-o vânătoare de ouă de Paște virtuală.”, a declarat Lavinia Ghinescu, Senior Brand Manager, South Central Europe.

Jocul este potrivit atât pentru iubitorii sărbătorilor de Paște, cât și pentru cei pasionați de jocuri. Harta alpină va fi live începând cu 19 aprilie, în Duminica Paștelui. Aceasta va fi lansată atât pe canalul de YouTube al lui Maximilian Ioan, cât și pe canalele de social media ale brandului MILKA. Așadar, toată lumea este invitată să ia codul și să descopere jocul.

Ceea ce părea a fi o sărbătoare pascală mai liniștită va deveni acum cea mai captivantă vânătoare de ouă de Paște din lumea online-ului, dar mai important, va putea fi accesată în siguranță, de acasă!

Despre MILKA

MILKA este unul dintre cele mai recunoscute și iubite branduri de ciocolată, cu un portofoliu extins de produse, format din tablete, praline, batoane și produse de sezon, în sortimente diverse care satisfac cele mai variate gusturi, construit timp de peste 100 de ani pe calitate, expertiză și dedicare, pentru a obține cea mai tandră și delicioasă ciocolată!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea