Media

#schimbari Vocea Romaniei #vocea romaniei #debut Vocea Romaniei

Incepe "Vocea Romaniei"! Reguli noi si schimbari majore pentru sezonul al saselea

 

Emisiunea care aduna la un loc cele mai frumoase voci ale Romaniei, revine in aceasta toamna in grila de programe. Cel de-al saselea sezon vine insa cu noi reguli si schimbari majore. Iata ce ii asteapta pe concurenti incepand din luna septembrie.
 

In premiera la Vocea Romaniei, sezonul sase vine cu runda knockout-urilor, in care fiecare antrenor va intra cu cate noua concurenti. Toti vor pregati cate o piesa, dar vor urca in ring, pe rand, cate trei, afland de la antrenori, inainte de a intra pe scena, cu cine urmeaza sa se lupte. Tesniunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Aceasta etapa va aduce, dincolo de emotii si dorinta de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o lupta incredibila si decizii surprinzatoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor ramane doar cu cate trei membri.

De asemenea, in acest sezon, in etapa auditiilor pe nevazute scaunele antrenorilor se vor intoarce, indiferent daca un concurent va merge mai departe in competitie sau nu. Toti vor afla parerile antrenorilor, Tudor, Loredana, Smiley si Marius Moga, referitoare la prestatiile de pe scena si vor primi sfaturi utile, dar si incurajari.

In plus, in etapa duelurilor antrenorii vor putea salva cate doi concurentii din celelalte echipe.

"Vocea Romaniei" incepand cu 9 septembrie, ora 20:30, cand telespectatorii sunt invitati sa urmareasca un show memorabil, cele mai bune voci si patru antrenori hotarati sa aduca trofeul in echipa lor, totul sub atenta indrumare a lui Pavel Bartos!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea