Media

#pro tv # vanzare studiouri Media Pro #vanzare Pro TV

Imperiul Pro TV, scos la vanzare

CME, grupul care detine postul de televiziune Pro TV, a inceput sa scoata la vanzare studiourile Media Pro din Buftea, dar si posturile de radio Pro FM si InfoPro.


Pro TV pare ca a ajuns la fundul sacului, iar CME a luat hotararea de a incepe vanzarile deoarece a inregistrat o pierdere de 23,3 milioane de dolari in cel de-al treilea trimestru din 2013. In acest sens, reprezentantii companiei vor sa faca cat mai multe reduceri de cheltuieli, iar vanzarea studiourilor MediaPro ar reprezenta o diminuare semnificativa a costurilor din Romania, dupa ce aceasta ramura a inregistrat o pierdere de 6 milioane de dolari in 2012, potrivit reportervirtual.ro.

In total, valoarea terenurilor si a imobilelor de la Buftea se ridica la peste 27,5 milioane de euro. Se pare ca unul dintre cei mai interesati cumparatori ai studiourilor MediaPro este omul de afaceri Cristian Burci, care este proprietar al Adevarul Holding si a ajuns si la un acord privind preluarea postului Prima TV.

Sursa foto: arq.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea