Media

#pro tv #declin Pro TV #studiouri Buftea #prabusire Pro TV

Imperiul Pro TV s-a prabusit? Studiourile din Buftea au fost inchise!

Imperiul media construit de omul de afaceri Adrian Sarbu este la pamant. Dupa plecarea in masa a celor mai grele nume din trust, acum, incet-incet, studiourile din Buftea risca sa ramana in paragina. Ruxandra Ion, fost producator al Pro TV, a facut dezvaluri socante despre adevarata situatie din Pro TV.

Nimeni nu mai lucreaza la Buftea

Ruxandra Ion a dezvaluit, pentru "Evenimentul Zilei", ca situatia din Pro TV este mult mai tragica decat s-a aflat pana acum. Aceasta a marturisit ca pe studiourile din Buftea s-a pus deja lacatul si ca nimeni nu mai lucreaza.

"La Buftea nu mai lucreaza nimeni, nu mai aveam de ce sa raman. In proiectul noilor sefi nu mai intra programele de fictiune. Eu o sa imi fac o trupa de management si am sub contract o serie de oameni valorosi. Nu mai vreau sa mai fiu angajata niciodata la vreo televiziune. Voi colabora cu fima mea cu orice televiziune va cere asta", a declarat Ruxandra Ion.

Ultimii mohicani din Pro TV

Desi sunt constiente ca in curand Pro TV nu va mai exista, unele vedete de renume de la Pro TV insista sa ramana si spera inca intr-o minune. Daca Loredana Groza si Horia Brenciu au parasit deja Pro TV, speriati de vremurile grele care se anunta, mai exista cateva vedete care inca mai rezista pe baricade.

Astfel, Smiley, Pavel Bartos si Moga au aflat ca nu vor ramane inca someri, deoarece vor fi cooptati in noua echipa a show-ului "Voice Kids", care va inlocui celebra "Vocea Romaniei".

Stefan Banica Jr se pregateste si el de plecare, dupa cum anunta ultimele zvonuri. Cornel Patrichi, fost jurat al emisiunii "Dansez pentru tine", a marturisit ca se astepta la aceasta cadere, deoarece echipa nu era un profesionista.

"Era logic sa se termine cu «Dansez pentru tine» si sa se intample asta deoarece conducerea acestui show e formata din niste amatori penibili din toate punctele de vedere, si ca meserie, si ca fizic. Ca sa fii sef, trebuie sa treci si sa rupi usile. Din punct de vedere profesional, cei de la «Dansez pentru tine» sunt zero absolut. Greselile s-au tinut lant, dupa mine l-au dat afara si pe Willmark, care are o simpatie a publicului extraordinara si care le facea foarte mult bine", a declarat Cornel Patrichi, pentru ziarulring.ro.

Sursa foto: revistatango.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea