Media

#jungla africana #jungla #vedete #sunt celebru scoate-ma de aici

Iata prin ce cosmar vor trece vedetele incepand de azi

Incepand de azi, vedetele vor trece prin situatii greu de imaginat, in Jungla Africana. Aceastea vor fi puse fatata in fata cu animale salbatice fioroase precum crocodili si vor trebui sa invete sa se descurce singure in salbaticie.

Fiecare celebritate si-a putut alege de acasa un obiect preferat, cu care sa intre in tabara din jungla africana. Printre obiectele pe care si le-au dorit alaturi de ei se numara o agenda, pudra de fata, fond de ten cu protectie UV, dopuri de urechi, lotiune de fata, oglinda si balsam de buze.

In aceasta seara, in prima "Provocare a junglei", concurentul va trece prin proba "Rasfat si indignare", unde se va intalni cu sobolani, scorpioni, crabi, gandaci si crocodili!

“De-abia astept, sunt atat de nerabdator incat as fi vrut sa particip si eu! Nu, glumesc si o sa vedeti de ce. La orice proba de aici, as striga inainte: "Sunt celebru, duceti-ma inapoi in Las Fierbinti!"”, a spus astazi Mihai Bobonete.

Cabral continua: “Incepem cu emotii pentru concurenti si, chiar daca filmam in conditii extreme, suntem multumiti ca ne apucam astazi de cel mai spectaculos proiect de televiziune de pana acum. Echipa e bine, noi suntem bine, concurentii…”.

Astazi va incepe reality-show-ul care va tine intreaga Romanie in fata televizoarelor, de la 20:30, in fiecare seara, timp de 21 de zile! Telespectatorii sunt singurii care vor decide parcursul celebritatilor din show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". In fiecare zi, vor putea vota prin SMS sau apel la numarul de telefon 1264 si vor putea hotari cine trece prin proba zilnica "Provocarea junglei", cine iese din show si castigatorul titlului de Regina sau Regele junglei.

Probe extreme, animale, insecte, caldura din jungla africana, lipsa de mancare, cu toate acestea se vor infrunta celebritatile care au pornit in aventura pe care nu o vor uita niciodata!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea