Media

#Survivor #adi despot #prezentator #pro tv #supravietuitorul

EXCLUSIV Am aflat cine va prezenta “Survivor”

Dupa refuzul Mihaelei Radulescu de a prezenta formatul “Survivor”, lupta pentru cel mai ravnit post s-a intetit! Cele mai vehiculate nume de vedete sunt Adi Despot, Virgil Iantu si luptatorul Catalin Zmarandescu! Acasa.ro a aflat cine va fi gazda show-ului!

“Batalia este insa mare, producatorii deruland discutii cu luptatorul Catalin Zmarandescu si Virgil Iantu, in paralel. In timp ce pe primul rival mentionat il recomanda forta fizica, antrenamentul si performanta din ring, al doilea are ca principal ”talent” experienta indelunga in televiziune. Ce este interesant, din prim sustinator al lui Despot, pe care l-a felicitat public pentru implicare dupa incendiul de la Colectiv, Iantu i-a devenit artistului principal oponent.  Si totusi, din surse sigure, daca negocierile decurg conform planului, Despot ramane principalul favorit in cursa”, anunta ieri libertatea.ro.

Niciunul dintre cele trei nume grele  nu va fi insa prezentatorul “Survivor”! Dragos Bucurenci este cel care va prezenta show-ul, dupa cum au declarat surse din Pro TV pentru Acasa.ro.

Sursa foto: cbs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea