Media

#ruby #dansez pentru tine #nana falemi #ilinca vandici #elena ionescu #reguli emisiune

"Dansez pentru tine" debuteaza cu noi reguli, mult mai dure

Emisiunea "Dansez pentru tine" va reveni pe micul ecran incepand cu 18 octombrie. In cel de-al 14-lea sezon, alti opt concurenti vor lupta pentru visul lor, alaturi de cateva vedete autohtone alese pe spranceana. Noul sezon "Dansez pentru tine" vine cu noi reguli de desfasurare a concursului, mult mai aspre decat cele din editiile anterioare.

Antrenorii, alesi prin tragere la sorti

Producatorii emisiunii "Dansez pentru tine", difuzata la Pro TV, au anuntat cu doar doua saptamani inainte de debutul unui nou sezon ca regulile competitiei vor fi schimbate major. Astfel ca una dintre modificarile de ultim moment ar fi aceea ca antrenorii fiecarei echipe de concurenti vor fi alesi prin tragere la sorti.

"Intr-un bol am pus numele a opt coregrafi, iar fiecare concurent a tras cu manuta lui biletul cu numele antrenorului. Asa s-au format echipele complete", potrivit unui comunicat de presa transmis de Pro TV.

Schimbari si in timpul competitiei

De asemenea, echipa care se va situa pe primul loc in prima editie a show-ului isi va putea pastra coregraful pe parcursul intregii emisiuni si isi va pute alege un stil de dans pentru saptamana urmatoare.

Celelalte echipe ar putea fi insa nevoite sa si schimbe coregraful in functie de decizia juriului.

Elemente de reality-show

In noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", concurentii vor fi urmariti pas cu pas nu doar la antrenamente, ci si in viata de zi cu zi.

"Vor aparea elemente de reality-show. Ii vom filma pe concurenti ca la Big Brother, fara sa intram insa in intimitatea lor. Le vom surprinde bucati din viata obisnuita, vom vedea cum isi vorbesc unul altuia si in afara scenei, le vom surprinde emotiile. Vom fi in casa lor si atunci cand le vor primi in vizita pe vedete, partenerii lor de concurs, sau cand isi vor serba ziua de nastere. In cantonament vor sta numai concurentii, vedetele o vor face doar daca vor”, au declarat surse din cadrul trustului Pro TV, pentru "Libertatea".

Ce vedete concureaza si care sunt noile stiluri de dans

Cele opt vedete care vor lupta alaturi de cei opt concurenti sunt cantaretele Ruby, Sore Mihalache, Elena Ionescu si prezentatoarea TV Ilinca Vandici si fotbalistii Nana Falemi si Giani Kirita, cantaretul Sorin din trupa Akcent, dar si Dima, din trupa LalaBand.

Printre noile stiluri de dans se numara Vogue, lyrical si Lindy Hop.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea