Media

#prezentare Asia Express #Asia Express

Cine va prezenta noul sezon Asia Express

 

 

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express, care va duce vedetele pe Drumul Imparatilor, va fi difuzat in curand la Antena 1. Realizatorii emisiunii au gasit deja un nou prezentator dupa ce Gina Pistol a intrat in concediu de maternitate.

Este vorba tot despre o vedeta sexy, mai exact Irina Fodor, care i-a luat locul Ginutei si la carma emisiunii Chefi la cutite.

Sotia lui Razvan Fodor a acceptat propunerea fara sa stea pe ganduri, mai ales ca visa de ani buni sa prezinte un reality show. Pentru trustul Intact, cooptarea Irinei Fodor este mult mai avantajoasa, caci, potrivit fanatik.ro, sotia lui Razvan Foddor ar fi remunerata cu mult mai putini bani decat Gina Pistol.

Printre cei cu care Antena ar fi negociat pentru a o inlocui pe Gina Pistol, in sezonul 4 Asia Express, s-ar fi aflat si Razvan Fodor, Liviu Varciu si Speak.

„Cand producatorii m-au intrebat daca vreau sa merg in Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umar, sa vad daca nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu ma gandeam ca dupa Chefi la cutite' va urma atat de repede un alt proiect. Apoi, cand mi-am dat seama ca intrebarea imi e direct adresata, mi s-au inmuiat genunchii. Am plecat nauca dupa discutia asta, cu promisiunea ca a doua zi dau un raspuns ferm. In masina, in prima intersectie, mi-au dat lacrimile. Nici nu stiu de ce: de bucurie ca mi se intampla mie sau de tristete ca plec doua luni departe de copil, de sot si de toata familia.

Recunosc, imi e teama de necunoscut, de amploarea competitiei, de provocarile care ne asteapta acolo, dar, pe de alta parte, cand auzi povesti de la fosti concurenti- iar eu am unul chiar in casa, iti doresti sa faci si tu parte din experienta asta care ii marcheaza pe toti cei care au trait-o. Contextul in care se desfasoara anul acesta competitia este unic, asa ca provocarile vor fi si ele pe masura, sunt convinsa, dar avem concurenti cu un caracter puternic, pregatiti sa infrunte orice obstacol si sa castige, iar eu sunt acolo, alaturi de ei, pregatita sa ii sustin si sa ii incurajez.

A inceput numaratoarea inversa, iar zilele astea, cand mai e asa putin pana la plecare, e cel mai greu, esti impartit intre entuziasmul inceperii unei aventuri incredibile si emotia in fata necunoscutului. In plus, trebuie sa ne organizam bine, sa nu uitam ceva pe acasa si sa facem planul cu familiile pentru perioada cat suntem plecati. La noi acasa, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile- atat mama mea, cat si mama lui Razvan, care vor prelua responsabilitatile gospodariei' in cele doua luni cat voi fi plecata', a declarat Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express, sezonul 4.

Oase si actorul Marius Damian vor fi alaturi de Irina Fodor in acest sezon. Oase le va face cunostinta cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile si jocurile din competitie, in timp ce Marius Damian va fi in continuare povestitorul, personajul care vorbeste despre istoricul locurilor in care se desfasoara concursul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea